Hulp bij ontslag

Als u uw ontslag hebt gekregen of bang bent dat u ontslagen wordt, zit u in een vervelende en onzekere situatie. Wanneer u niet precies weet wat u moet doen en u bent erg onzeker over de toekomst, dan kunt u contact opnemen met ons voor ontslaghulp. Wij begrijpen uw situatie en staan u graag bij om het ontslag voor u zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarom bieden wij u gratis een vrijblijvend adviesgesprek op maat aan. Een van onze ervaren arbeidsrechtjuristen zal u hier zo goed mogelijk mee helpen en de juiste hulp bij ontslag bieden.

Juridische bijstand bij ontslag

Om er zeker van te zijn dat u goede afspraken maakt over uw ontslag is het van belang dat u daarbij een gespecialiseerde arbeidsrecht jurist in de arm neemt. De afspraken met uw werkgever over uw ontslag kunt u namelijk maar één keer maken. Om te zorgen dat u goede afspraken maakt voor nu en in de toekomst is juridische bijstand bij ontslag onontbeerlijk.
Bij Rechtshulpbijontslag.nl zijn enkel ervaren en gespecialiseerde arbeidsrechtjuristen werkzaam die u graag voorzien van goed juridisch advies waar u verder mee kunt. U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met een van onze juristen voor een gratis eerste adviesgesprek op maat.

Wat is belangrijk bij ontslag?

Zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan en bereid uw gesprekken goed voor.

  • Laat nooit blijken dat u zelf óók weg wilt.
  • Verzamel alle mogelijk gegevens en informatie over uw functioneren.
  • Zorg altijd dat u van goed advies bent voorzien voordat u instemt met een ontslagregeling.
  • Lees u goed in over uw rechten bij ontslag.

Aarzel niet en neem voor hulp bij ontslag contact met ons op! Wij staan u graag te woord tijdens een gratis eerste telefonisch advies.

Bel me terug
Hoe laat wilt u terug gebeld worden?
Gratis advies? Mail ons