No cure no pay bij Rechtshulp Bij Ontslag

Rechtshulp Bij Ontslag biedt haar diensten in bepaalde gevallen ook aan op basis van no cure no pay. In dat geval is onze vergoeding afhankelijk van het resultaat. We maken daarover vooraf duidelijke afspraken met elkaar. Uiteraard ligt het slagen van uw ontslagzaak in zowel uw als ons belang.

Wat is no cure no pay juridisch advies?

Met no cure no pay juridisch advies bieden wij als rechtshulpverlening een dienst aan, waarbij u bij verlies van de zaak niets hoeft te betalen. Ontslagjuristen bieden deze dienst vaak aan omdat een procedure van  ontslagrecht vaak hoog kan oplopen. Indien u gebruikmaakt van een rechtsbijstandverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van ontslaghulp no cure no pay, deze worden dan namelijk vergoed.

De voor- en nadelen van no cure no pay

Het grootste voordeel van de dienst ontslaghulp no cure no pay is dat er geen kosten in rekening worden gebracht bij verlies van een zaak. Hiermee wordt voorkomen dat u onverhoopt in de financiële problemen komt. Daarbij wordt uw ontslagjurist extra gestimuleerd om het beste resultaat te behalen.

Bij winst van de zaak wordt er natuurlijk wel een vergoeding aan de ontslagjurist betaald. De hoogte van dit bedrag hangt af van het behaalde resultaat.

De kosten bij winst

Wanneer wij samen met u de zaak hebben gewonnen, is dit natuurlijk erg positief. De kosten die u als klant zijnde moet voldoen, hangt af van een aantal zaken. Tijdens een introductiegesprek bespreken wij naast de situatie, ook de hoogte van de vergoeding. Er wordt van tevoren namelijk altijd een percentage vastgesteld. Daarbij is het uurtarief bij ons hetzelfde als bij een gebruikelijke ontslagzaak.

Heeft u nog vragen over onze no cure no pay juridisch advies of over andere betaalmogelijkheden? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Bel me terug
Hoe laat wilt u terug gebeld worden?
Gratis advies? Mail ons