Ontslagvergoeding (gouden handdruk)

Een beëindiging van de arbeidsovereenkomst is vaak het gevolg van een conflict tussen werkgever en werknemer. Het is redelijk u een ontslagvergoeding krijgt wanneer de arbeidsovereenkomst wordt beëindigd door een onredelijke behandeling van de werkgever naar u toe als werknemer. Voor sommige werkgevers is een beëindigingsvergoeding echter niet vanzelfsprekend. Met een team van ervaren en gespecialiseerde juristen realiseren wij graag een ontslagvergoeding voor u. Wanneer we niet tot een overeenkomst kunnen komen met de werkgever, zullen we een producedure starten en wanneer dit niet tot een goed resultaat leidt zullen we een ontslagvergoeding proberen af te dwingen via de rechter.

Heeft u recht op een ontslagvergoeding?

U heeft niet altijd recht op een ontslagvergoeding of gouden handdruk. Daarom is het belangrijk dat u duidelijk de omstandigheden en concrete feiten vermeldt, zodat wij kunnen bepalen of u recht heeft op een beëindigingsvergoeding. Als u recht heeft op een ontslagvergoeding kunnen wij tevens berekenen hoe hoog deze ontslagvergoeding dan zal zijn. Wij maken geen beloften die we niet kunnen realiseren. We trachten u een zo realisch mogelijk beeld te geven over de haalbare mogelijkheden waarbij alle factoren objectief worden meegeteld. Het is voor ons belangrijk om het beste resultaat voor u te realiseren.

Hoogte ontslagvergoeding

In uw zoektocht naar de hoogte van uw ontslagvergoeding zult u vaak rekenmodules aantreffen gebaseerd op de kantonrechtersformule. Rechtshulp Bij Ontslag levert echter maatwerk, en hierbij past geen standaardberekening. Wij bekijken iedere situatie en ieder detail afzonderlijk.

Wilt u meer informatie over uw (mogelijke) gouden handdruk of uw beëindigingsvergoeding, vul dan ons contactformulier in. Een van onze juristen zal dan binnen één werkdag contact met u opnemen om de mogelijkheden voor een ontslagvergoeding te bespreken.

Bel me terug
Hoe laat wilt u terug gebeld worden?
Gratis advies? Mail ons