Over Rechtshulp Bij Ontslag

Snel, slagvaardig, onafhankelijk en betaalbaar, dat zijn de kernwaarden van Rechtshulp Bij Ontslag. Rechtshulp Bij Ontslag is gespecialiseerd in ontslag- en arbeidsrecht en werkzaam in heel Nederland. Bij ons werken uitsluitend ervaren arbeidsrechtjuristen die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Zij geven juridisch advies bij ontslag, of hulp bij dreigend ontslag.

Werkwijze

Wilt u juridisch advies bij ontslag of hulp bij dreigend ontslag? Heeft u andere vragen op het gebied van arbeidsrecht? Wanneer u onze advieslijn belt krijgt u een arbeidsrechtjurist aan de lijn die uw vraag meteen probeert te beantwoorden. Dit eerste advies is geheel gratis. Met dit advies kunt u aan de slag en bent u in staat om zelf de eerste stappen te ondernemen om uw persoonlijke belangen veilig te stellen.

Juridisch advies bij ontslag

Ons juridisch advies bij ontslag is altijd op maat. Er wordt gekeken naar de specifieke omstandigheden van uw zaak, uw eigen wensen, de mogelijkheden in uw zaak en de haalbaarheid ervan. Wilt u de behandeling van uw zaak uit handen geven, dan geven we een indicatie van de te verwachten kosten of maken we een prijsafspraak met u. Het verloop en de afwikkeling van uw zaak vinden altijd plaats in overleg met u. U ontvangt een afschrift van alle correspondentie en met al uw vragen kunt u terecht bij een van onze arbeidsjuristen. Wij bieden ook hulp bij dreigend ontslag.

Contact

Er zijn twee mogelijkheden om contact met ons op te nemen:
1. U kunt ons contacteren via ons contactformulier.
2. U kunt het 'bel me terug formulier' invullen en versturen. Een ontslagjurist neemt dan zo snel mogelijk contact met u op voor een gratis persoonlijk advies.

Bel me terug
Hoe laat wilt u terug gebeld worden?
Gratis advies? Mail ons